SFS “Her Yerde Sigortacılık” ile Müşterilerinin Satış Hedeflerinde Çıta Yükseltiyor

Günümüzün hızla gelişen ve değişen teknolojisine ayak uydurmak için markaların dijital unsurlardan faydalanarak yenilikçi bakış açısı ile kurumsal uyarlama yapması adeta bir zorunluluk haline geldi ve bu da “Dijital Dönüşüm” kavramını ortaya çıkardı. Bir başka deyişle, hızla gelişen bilgi ve iletişim teknolojilerinin sunduğu imkanlar ve değişen toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda, daha etkin, daha verimli hizmet sunmak ve memnuniyeti sağlamak üzere iş süreçleri ve teknoloji unsurlarında gerçekleştirilen bütüncül dönüşüm, Dijital Dönüşümü ifade etmektedir.

Endüstri 4.0 ve beraberinde gelen dijital teknolojiler, sigorta endüstrisinde yeni bir dönem başlattı, hızla gelişen teknoloji, değişen müşteri tercih ve ihtiyaçları, iş modellerinde yaşanan gelişmeler ve sektörünün bütününde yaşanan değişim, dijital dönüşüm kavramını sigorta sektöründe önemli gündem maddelerinden biri haline getirdi.

SFS, 28 yıllık tecrübesi ve geliştirdiği inovatif ürünler sayesinde, sigorta sektöründe hep bir adım öne çıkmakta, daima ezberleri bozmaktadır. Endüstri 4.0 ile sigorta sektöründe “Insurance Everywhere”-“Her Yerde Sigorta” kavramı hızla hayatımıza girmiş durumda.  SFS’de “Her Yerde Sigortacılık” kavramını, geliştirdiği Dijital Dönüşüm ürünleri ile sektördeki tüm paydaşlara sunmakta, küresel dönüşümü ve yeni dünyayı yakından takip ederek, müşterilerinin dijital dönüşüm yolculuğunda onlara rehberlik etmektedir.

SFS, Dijital Dönüşüm ürünleri ile satış kanallarının çeşitliliğinin artırılmasını ve şirketlerin satış hedeflerinde çıtayı yükseltmelerini sağlamaktadır. SFS’nin Dijital Dönüşüm ürünleri sayesinde web, mobil, sosyal medya vb. pek çok kanaldan sigorta ürünleri satışı yapılabilmekte ve her bir müşteri adeta ayrı bir satış kanalı olabilmektedir. Yapay Zekâ ile çevrelenmiş pratik, güvenli uygulamalar ile tüm sektör oyuncularına her yerden satış ve iş süreçlerini takip edebilme olanağı sağlanmaktadır.

Satış hedeflerinde çıta yükseltmek ve farklı satış kanalları yaratmak isteyen başta SFS müşterileri olmak üzere sigorta sektörünün tüm paydaşları, SFS ürünlerini tercih etmekte  ve “Her Yerde Pratik ve Güvenli Sigortacılık” ile fark yaratmaktadır.