SFS GL, Web Üzerinden ve Bulut Tabanlı Çalışacak Şekilde Yenilendi

SFS’nin uluslararası kabul görmüş ilkelere ve yerel mevzuata uygun olarak geliştirilen muhasebe modülü SFS GL, tamamen web üzerinden ve bulut tabanlı çalışacak şekilde yenilendi. Teknolojik ürün ve hizmetleriyle fark yaratan SFS’nin yılların bilgi birikimi ile geliştirdiği bu ürün sadece sigortacılık sektöründe değil, diğer bir çok sektörde kullanılabilecek ve  katkı sağlayabilecek kurumsal bir muhasebe çözümü şeklinde tasarlandı.  

Evden, ofisten kullanılabilen, mobil cihazlardan dahi kolaylıkla erişilebilen muhasebe modülü SFS GL ile detaylı finansal analizler hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Son derece ergonomik ve kullanıcı dostu bir dizayn ile tasarlanan SFS GL’in farklı para birimleriyle ve farklı dillerde çalışabilme yeteneği de bulunuyor. Tüm işlemler esnek bir şekilde tanımlanmış bir orandan istenen döviz cinsine dönüştürülebilen raporlarla analiz edilebiliyor. Esnek bilanço ve gelir tablosu aracı (tool) sayesinde, bilançolar ve gelir tablosu farklı formatlarda tasarlanıp raporlanabiliyor. Uluslararası şirketlerin gereksinimlerini karşılayan raporlar oluşturulabiliyor.

Yenilenen SFS GL ürünün sağladığı yenilikler ve avantajlar:

  • Elektronik defter işlemlerinin bütün aşamalarının servis bazlı yürütülmesi
  • Uluslararası  muhasebe standartlarının (IFRS 17) desteklenmesi
  • İslami sigortacılık (tekafül) yapısının desteklenmesi
  • Masraf yönetim sistemi ile entegre fatura modülü
  • Tekrarlayan işlemlerde robotik teknoloji kullanımı
  • Akıllı dashboard kullanımı – finansal takvim tanımlayabilme
  • Karşılaştırmalı bilanço ve gelir tablosu kullanımı

28 yıldır müşterilerinin faaliyetlerini daha iyi ve verimli şekilde yönetebilmeleri için teknolojik çözümler üreten SFS, GL ürününü de geliştirme ve zenginleştirme faaliyetlerine devam etmektedir.