Corbone ve Inserv, SFS’nin Yetkili Satış Kanalı Oldu

Corbone İnovasyonlar ve Teknolojiler Ticaret A.Ş. ve Inserv Organizasyon Destek, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. SFS ile ortak iş yapılması ve SFS ürünlerinin satışına aracılık edilmesi amacıyla yetkili satış kanalı sözleşmesi imzaladı.

SFS ile Corbone ve Inserv arasında imzalanan yetkili satış kanalı anlaşması ile yurt içi ve yurt dışı satış ve servis platformlarında tüm SFS ürünlerinin satışının gerçekleştirebilmesi, kendi geliştirdikleri işlerde SFS ürünlerinin kullanım haklarının, uyarlama, bakım servis hizmetlerinin satışında SFS ürünleri de kullanılarak yapılacak projelerde SFS’ye aracı olabilmeleri sağlanmıştır.

Bu anlaşma ile Corbone ve Inserv’in yurt içinde ve yurt dışında SFS’nin mevcut satış yönetimi ile koordineli bir şekilde yeni müşteri ve yeni proje fırsatları yaratması amaçlanmıştır. Anlaşma, SFS’nin Türkiye’de olduğu gibi dünyada da lider sigorta yazılım şirketi olma misyonuna ulaşmasına ve SFS’nin mevcut ürün ve hizmetlerinin satışlarını tüm sektöre yayılmasına büyük katkı sağlayacaktır.