SFS, Yeni Sigortacılık Ürünü InsureE ile Geleceğin Sigortacılığını Yazıyor

SFS’nin yalnız bugünün değil yarının ihtiyaçlarını da karşılayarak sigorta şirketlerine, rakiplerine oranla çok önemli avantajlar sağlayan yeni ürünü InsureE’nin ilk fazı olan InsureE Spine, Gulf Sigorta’da hayata geçti.

InsureE Spine’ın Gulf Sigorta’da hayata geçirilmesi ile ilgili konuşan SFS Ar-Ge ve Yazılımdan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sol, “İçinde bulunduğumuz dijital çağda güvenlik, performans, düşük maliyet, kârlılık, pazarda hızlı ve etkin rol almak en önemli kriterler olarak öne çıkıyor. SFS sistemlerini tüm bu gereksinimleri daha iyi karşılayacak şekilde yeniden inşa ederek InsureE ürünümüzü geliştirdik. Tek yerde tanımla, her yerde kullan prensibinden ayrılmadan daha düşük donanım ile daha çok işlemi güvenli bir şekilde yapabilecek sistemleri geliştirmeye devam ediyoruz. InsureE ile müşteri işlemleri, teklif ve poliçe işlemleri dahil tüm ön ofis süreçleri, evrak basımları, hasar iş süreçleri, reasürans, tahsilat, muhasebe ve uçtan uca daha bir çok adımda her zamankinden daha güvenli ve hızlı bir sistem oluşturmuş olduk.

Ürünü, Gulf Sigorta’da konumlandırma aşamasında bizimle birlikte emek harcayan, çalışmalarımıza inanan Gulf Sigorta’ya teşekkür ederiz.” dedi.

ETKİN VE ÇEVİK PROJE YÖNETİMİ

Gulf Sigorta Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Serkan Avcı, InsureE projesinin ilk fazında yaşanan süreçleri şöyle dile getirdi: “Gulf Sigorta olarak, performans, kapasite, verimlilik, iş yapış şekli, güvenlik ve mobil uyumluluk konularında gücüne inandığımız InsureE projesini başlattık. Dört fazın ilki olan InsureE Spine tamamen altyapı modüllerinin yenilenmesi ile sistem performansının geliştirilmesi odaklı bir faz oldu. Pandeminin etkisini minimum seviyede tutabilmek için, karşılıklı iletişimle etkin ve çevik bir proje yönetimi gerçekleştirdik. Gulf Sigorta ve SFS ekipleri ciddi emek sarf ederek, fazın başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağladılar. Geçiş sonrasında ekipler mesai saati gözetmeksizin çalışarak günlük işleyişte operasyonumuzun sorunsuz devamını sağladılar. Katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

2021 yılı hedefimiz, acente ön yüzlerini teknolojik dönüşümle birlikte mobil uyumlu bir hale getirmek. Şu anda SFS tarafında geliştirme çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki dönemde iş birliğimizin artarak devam edeceğine ve projenin başarılı bir şekilde tamamlanacağına inanıyorum.”