SFS, “Özelleştirme”de Sınır Tanımıyor

Lokalizasyon ve globalizasyon yetenekleri ile kullanıcılarına sınırsız özelleştirme imkânı tanıyan SFS, çoklu dil seçeneği ile de fark yaratıyor.  SFS sistemleri standart olarak tüm dilleri destekliyor ayrıca istenildiği takdirde herhangi yeni bir dil de sisteme kolayca eklenebiliyor. Hatta kullanıcılar şirketlerine ait kurumsal lisanı dahi yeni bir dil olarak sisteme tanıtabiliyor. SFS sistemleri, Arapça gibi sağdan sola yazılan ve uyarlaması teknik açıdan birçok zorluk barındıran dillerde dahi tam ve eksiksiz çalışabiliyor. Bunun yanı sıra SFS sistemleri aynı anda farklı iki dil kullanımına da imkan tanıyor. Örneğin SFS’nin uluslararası bir müşterisi uçtan uca tüm sigortacılık sistemini İngilizce/Hinduca şeklinde aynı anda iki dil ile kullanabiliyor.

Öte yandan SFS sistemlerinin bir diğer avantajı olan çoklu para birimi seçeneği de kullanıcılara büyük kolaylıklar sunuyor. SFS sistemlerinde ülkelere özel olarak, basamak ve kuruş göstergeleri özelleştirilebiliyor. Sistem, Hindistan gibi bazı ülkelerde kullanılan 120,30.00 gibi gösterimlere dahi izin verebilecek esnekliğe sahip.

SFS sistemlerinin sunduğu çoklu şirket yapısı sayesinde ise tüm finansal veriler her bir şirket için ayrı ayrı ya da konsolide olarak raporlanabiliyor.

Ülkeden ülkeye değişebilen adres yapıları, bağımsız adresleme altyapısı sayesinde SFS Sistemleri’nde sorun olmaktan çıkıyor ve her bir ülke hatta eyalet bazında ayrı ayrı adres yapısı tanımlanabiliyor.

Verimlilik ve karlılıklarını artırırken aynı zamanda maliyetlerini de düşürerek, müşterilerinin rekabet güçlerini en üst seviyeye taşıyan stratejik yazılım çözümleri geliştirmeyi misyon edinen SFS, hayatı kolaylaştıracak çözümler sunmaya devam etmektedir.