SFS Monitörleri Gelişmeye Devam Ediyor

2005 yılından beri kullanıcılarına hem operasyonel hem de üst yönetim raporları sunan “SFS Monitörleri” her geçen gün gelişmeye ve kolaylıklar sunmaya devam ediyor.

Sigortacılığa dair her türlü veriyi esnek ve hızlı biçimde sunabilen “SFS Monitörleri”, SFS’nin 27 yılı aşkın sigortacılık tecrübesi sonunda ortaya çıkan oldukça kapsamlı bir raporlama aracıdır.

“SFS Monitörleri”, kullanıcılarına sunduğu esnek raporlama yeteneği sayesinde Üretim, Hasar, Tahsilat, Reasürans ve Muhasebe gibi modüllerden aldığı ham verileri işleyerek grafik ve liste bazlı raporlar üretip, şirketin en üst katmanından en alt katmanına varıncaya kadar tüm raporlama ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeteneğe sahiptir.

Son kullanıcının tasarlayabileceği raporlar yanında “Hazine Raporları” ve “Acente Karnesi” gibi hazır raporlara da sahip olan SFS Monitörleri, son kullanıcıların bu raporları özelleştirmesine imkân vermektedir.

Ayrıca, “SFS Monitörleri”nin e-mail gönderim özelliği sayesinde üretilen raporlar, kullanıcılara periyodik olarak gerek zamanlanmış iş olarak gerekse manuel olarak da gönderilebilmektedir.