Telesure ve Sahibinden.com’dan İşbirliği

Telesure Sigorta, Sahibinden.com ile Trafik Sigortası ve Kasko satışı için ortak çalışma yürütecek. Kullanıcılar, 20’den fazla sigorta şirketinin teklifini tek sayfada karşılaştırmalı olarak görebiliyor.

Telesure Sigorta ve Reasürans Brokerliği Sahibinden.com ile Trafik Sigortası ve Kasko satışı konusunda işbirliğine gitti. Bu hizmet ile Sahibinden.com kullanıcıları uygun fiyatlı Trafik Sigortası ve Kasko tekliflerini tek bir sayfada hızlı ve kolayca görüntüleyebiliyor.

Kullanıcılar, Telesure Sigorta aracılığı ile Sahibinden.com’da birçok farklı sigorta şirketi tarafından kendilerine özel sunulan Kasko ve Trafik Sigortası tekliflerini; karşılaştırarak ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun araç Kasko ve Trafik Sigortası’nı satın alabiliyor. Kullanıcılar, otomobil, SUV ve motosiklet için geçerli olan bu hizmete; Sahibinden.com’un web sitesi, mobil sitesi ve mobil uygulamaları aracılığıyla erişebiliyor.

Araç Sigorta Teklifleri

Yapılan açıklamaya göre, kullanıcıların, Sahibinden.com ana sayfasında yer alan “Araç Sigorta Teklifleri” menüsünden önce kendi bilgilerini ardından da sigorta teklifi almak istedikleri aracın bilgilerini girmesi gerekiyor. Telesure tarafından kendilerine özel hazırlanan 20’den fazla sigorta firmasından alınan teklifleri tek bir sayfada karşılaştıran kullanıcılar; istedikleri sigorta seçeneğini kolayca satın alabiliyor. Sahibinden.com iOS ve Android uygulamalarının son versiyonlarını indiren kullanıcılar, bu teknolojiden hemen faydalanmaya başlayabilecek.