SFS’den Bütünsel Stratejiler Sunan Kompozit Ürün Yapısı

Sigorta sektörü son yıllarda büyük bir değişim içinde. Müşteriyi çok iyi tanımak, beklentilerini karşılayabilmek, göz açıp kapayana kadar değişen teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmek şirketler için olmazsa olmaz kavramlar haline geldi. Tüm bu gelişim ve değişim ciddi bir rekabet ortamını da beraberinde getiriyor.

Günümüzde müşterisini iyi tanıyan ve analiz edebilen, son teknolojileri yenilikçi sigortacılık prosesleri ile birleştirmeyi başarabilen, acentelerinin ve diğer tüm satış kanallarının müşteri odaklı bir yapı altında çalışmasını sağlayabilen şirketlerin rakiplerinden daima birkaç  adım önde olduğu görülüyor.  Müşteriler de ihtiyaçlarına cevap verebilen, hayatlarını kolaylaştıran, istedikleri her ürünü tek bir çatı altında sunabilen, gereksiz evrak ve prosedürlerle yormayan teknolojik şirketleri tercih etme eğiliminde.

Tüm sigorta yaşam döngüsünü destekleyen bulut tabanlı uçtan uca sigortacılık yazılım ve işbirliği ağ sistemlerinin lider tedarikçisi olan SFS’nin benzersiz çözümleri, tüm sigorta branşlarının iş akışlarına uyum sağlayabilen esnekliktedir.

SFS, verimliliklerini ve kârlılıklarını artırıp, maliyetlerini düşürerek müşterilerinin rekabetçiliğini en üst düzeye çıkaracak stratejik yazılım çözümleri geliştirmeye ve sunmaya odaklanmıştır. Müşteri odaklı çözümleri ve tüm sigortacılık branşlarını destekleyen kompozit ürün yapısı ile SFS, sigorta sektörünün bütün paydaşlarına yönelik bütünleşik stratejiler oluşturabilmeyi başarmıştır.

SFS çözümleri müşterilerinin pazar payını artırmaya katkı sağlayan şu avantajları sağlar:

  • Sigortacının ve sigortalının kârlılığını artıran robotik süreçler
  • Klasik sistemler yerine her yerde sigortacılığı destekleyen bulut tabanlı mimari
  • Sigorta şirketine stratejilerini hızlı bir şekilde yazılım gerektirmeden uygulama ve değiştirme imkânı
  • Tüm sigorta branşlarını (hayat, hayat dışı, sağlık, tekafül, kredi, kooperatif, banka sigortacılığı) destekleyen ve bütünsel stratejiler sunan kompozit ürün yapısı 
  • Yapay zekâ tabanlı stratejik sigorta modülleri ( hasar, reasürans, poliçe)
  • Sigorta şirketleri ve sigortalılar için KVKK uyumlu ve uluslararası standartlarda 360 derece güvenlik