Magdeburger Sigorta, SFS’nin Çözümleriyle Acente ve Sigortalılarının Yanında

Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Zafer Uçar, ‘‘SFS’nin sadece 4 ayda kendilerine özel olarak kurduğu alt yapıyla Türkiye’nin her yerindeki acenteleri ve iş ortaklarına 7 gün 24 saat anlık, hızlı ve kaliteli hizmet sağlayabiliyoruz.’’ şeklinde ifade etti.

‘‘Günümüz rekabetçi iş dünyasında şirketlerin müşteri ihtiyaçlarını doğru anlayarak sağlıklı analiz edebilmesi ve tam olarak ihtiyaca yönelik hizmeti sunabilmesi, yetkin ve tecrübeli işgücünün yanı sıra güçlü ve doğru kurgulanmış bir sistem alt yapısı ile mümkün olabilmektedir.

SFS sistemleri ile birlikte inşa ettiğimiz hızlı ve esnek altyapımız sayesinde Türkiye’nin her yerindeki acentelerimize ve iş ortaklarımıza 7 gün 24 saat anlık, hızlı ve kaliteli hizmet sağlayabilmekteyiz. Bu başarılı işbirliğimizin sigorta sektörüne, hedeflediğimiz kaliteli ve güvenilir hizmeti uzun yıllar sunmamıza çok değerli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Teşekkürler SFS…’’

Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Zafer Uçar

4 Ayda İmkansızı Başardık

‘‘Bir amaç uğruna, takım ruhuyla çalışan insanlar yaptıkları işte anlam bulurlar. Bu anlam başarının en önemli kaynağıdır.
Magdeburger Sigorta projemiz gerçek anlamda, takım olarak hareket etmenin ve takımın gücünü ortaya çıkarmanın hikayesidir. Gerek SFS ekibimiz gerekse Magdeburger Sigorta ekibi başarıya ulaşmak için ortak hedefe kilitlenerek maksimum özveri, büyük bir tutku, azim ve takım olmanın gücü ile 4 ay gibi kısa bir sürede deyim yerindeyse imkansızı başardık.
Kurum olarak müşterilerimizi doğru anlayarak, isteklerini iyi analiz ederek ve ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarak koşulsuz yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak ana hedefiyle, zorlu bir projeyi daha yüksek müşteri memnuniyeti ile bitirmenin haklı gururunu yaşamaktayız.’’

SFS COO’su (Chief Operating Officer) Şule Şentürk