Howden’ın Sosyal Sorumluluk Projesinde Odelia Sever Sahnedeydi

Ünlü piyanist Odelia Sever, Howden Group’un 25’inci kuruluş yılına özel başlattığı “1MFor$1M” sosyal sorumluluk projesi kapsamında 12 Eylül Perşembe akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde konser verdi.

Howden Group’un 25’inci kuruluş yıldönümü sebebiyle düzenlediği “1MFor$1M” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Odelia Sever, Hindistan ve İspanya’dan sonra Türkiye’ye geldi. Ülkemizde ana sponsorluğunu Quick Sigorta, altın sponsorluğunu ise Suzuki’nin üstlendiği konser, yurtdışı örneklerinde olduğu gibi sıra dışı bir piyano resitali olarak sanatseverlere keyifli anlar yaşattı.

Dünyaca ünlü Piyanist Odelia Sever, 12 Eylül Perşembe akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde verdiği bu sıra dışı konserde hem piyano çalıp, hem de dans ederek seslendirdiği parçalar ile izleyenleri etkiledi. İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği konser, Howden Group’un tüm dünyada düzenlediği “1MFor$1M” sosyal sorumluluk projesinin Türkiye bacağı olarak Darüşşafaka Cemiyeti’nin “eğitimde fırsat eşitliği” misyonuna katkı sağladı. Konseri izlemeye gelen Darüşşafakalı çocuklar da sanat ve eğlence dolu dakikalar yaşadı.

#iyilikresitali isimli bu konserden elde edilen gelirle Howden, Darüşşafaka’da okuyan babası ya da annesi hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, 930 yetenekli öğrencinin eğitimine destek oldu.